Ring til Ludus!

 

Velkommen til Ludus legeredskaber

Alle legepladser med faldhøjder på over 60 cm. har certifikat på at de overholder DS/EN 1176. Certifikaterne er vedlagt produktarkene, og følger altid med i tilbudet, og den gratis logbog du får, når du har handlet ved Ludus.

Ludus anvender materialer som ingen andre, vores stolper er lavet i 100 % genbrugsplast uden pvc, de rådner aldrig og skal ikke males.
Med andre ord så skal du kun købe dem en gang. Pladerne er compact laminat plader som aldrig rådner, uanset hvor mange ridser og skrammer de får.

På steder hvor der er stort slid f.eks. trapper, gulve og opgange bruger vi hårdttræ.

Den anden træsort vi bruger er sibirisk lærketræ. Begge træsorter har et stort naturligt indhold af olie, så ingen imprægnering er nødvendigt. Alle vores glidebaner leveres i El-poleret rustfrit stål.

Se præsentation af Fantasiland junior

Se præsentation af Eventyrland-grøn

Se præsentation af Sørøverland

Vedligeholdelsesvejledning

Læs mere herEftersynsrapport

Læs mere her

prisliste2019Download vores prisliste her

Tryk på linket herunder og download vores prisliste som pdf-fil. I prislisten finder du vore varer med varenumre og priser ekskl. Moms.

Læs mere her

legehuse

Legehuse

 

midisystemer

Mini systemer

 

minisystemer

Midi systemer

 

maxisystemer

Maxi systemer

 

klatresystemer

Klatresystemer

 

tarzansystemer

Fit systemer

 

Vippedyr

Vippedyr

 

 

sport

Sport

Parkudstyr

borde-baenke

Se vores store udvalg af borde- og bænkesæt med og uden ryglæn. Vi har mange forskellige modeller fremstillet i bl.a. lærketræ eller genbrugsplast.

Parkudstyr

Gynger

gyngestativ

Se vores store udvalg af gynger, der bl.a. indeholder Kombi-, T-, Dobbelt- og Babygyngestativ med forskellige tilhørende gynger, eks. fugleredegynge.

Gynger